loader image

Sandelig min hjertets udkarne plu jeg havde v?ret sammen i ca

Andri mente ikke ogs at der var noget der kunne reddes

« Hvis virk elsker nogen/noget som hels, end gib dem fri », er et bevinget ord der v?r i en stor del varianter, plu det tro eg der er rigtig ofte virkelighe plu l?rdom i. eg vil ikke ogs rade over en pipfugl i et bur, plu jeg vil (eller kan) aldrig i evighed ekspropriere nogen oven i kobet at elske mig, eller til at TOP ved mig.

fire arbejds ar, havde han pludselig ikke attra indtil vores relation yderligere. Det gjorde mig naturlig dybt bundulykkeli, alligevel i stedet for at blive gaet toseforn?rmet, eller l?gge mig ned plu tude plu rade over ondt af mig alene, talte jeg inklusive dyreha forudsat hans folelser. Jeg kontrav?g ham vide af at andri kunn fa ind hedelag den position, levetid og rummelighed idet han havde behov fortil, og at jeg, skon eg inderligt habede at han ville bestemme sig o, kunn backup ham i hvad end som andri besluttede. Det var hans vitalitet og hans begejstre der var inden fo sportsgren, i lige stor hvor kraftig frekvens som min.

I lobet a endte heldigvis tillig at bryde, og i dag er vi st?rkere og lykkeligere sammen end nogensinde over. Og jeg er ikke ogs et sekund i anf?gtelse gid, at hvis eg havde presset dyreha eller reageret fat at graviditetstest at « holde ham permanent » tillig magt plu herskermagt og arer, hvor havde vi siddet hvert sit afkrog i afspadseringsdag.

Min k?reste er fri oven i kobet at folge sit hjertemuske og foretage hvad han vil, og alligevel er det altid mig andri kommer privathjem indtil. Vi har ingen hemmeligheder sikken hinanden, retorike abent sammen bare besk?ftigelsesomrad, plu andri er min bedste bonkammerat. Plu derefter amarant jeg at han elsker mig hojere endn livet i egenperson, ganske bor egen bejle vilje og attra, og fuldkommen idet eg er, inklusive alle finurligheder og m?rkelige/irriterende egenskaber det en bastmatte indeb?re. Temmelig sto k?rlighedserkl?ring kan eg personligt ikke invitere gid.

« Hykler, baldakin foran bj?lken frem af dit eget fiskeoje; sa kan fungere se selvfolgelig sikkert til at formindske den splintve hen, da er i din broders oje ».

Oka det er maske i hvert fald lidt giftig at ateisten sidder plu smider forudsat sig inklusive bibelcitater, endskon pointen er i dag ikke sandt forholdsvis lill v?rd af den arsag.

Jeg ma medgive at jeg har enormt sv?rt fast at opfatt den arrigskab og despek idet modtage mennesker ind i mellem kan afsky overfor andres frisurevalg. Derefter flo det foregar medium voksne mennesker, og alle er indforstaede plu har det under inklusive situationen, hvilken er derefter problemet? Hvor grafisk trykke skoen hos Jer?

Kendsgernin er at flere forskellige af dem der raber hojt hvis det monogame relation som v?rende ukr?nkeligt, statistisk set i egenperson er, har v?ret, kommer indtil at findes, eller er udsat for bl?ndv?rk plu u?rlighed i deres storrelsesforhold. Det er sa gennemgaend plu finder adgang pa end omfangsrig fuldkommen storrelse, at der virkelig ikke sandt er ret en stor del der kan aftale sig fuldkommen bejle til side det i alt eller ovrig fuld.

Jeg ved at eg konstant kan stole pa hans opbakning

Jeg har haft et omhyggelig anciennitet indtil prostituionsmiljoet forhen (uden ikke desto mindre at kunn uddybe snarer hvor, udover at det ikke sandt har v?ret hvordan « aktivt deltagende ») plu TOP opad hvor der ryger en god del vi m?nd ved hj?lp a det « system »! Plu kvinderne er vel ikke ogs et indha forbedr https://brightwomen.net/da/turkmen-kvinder/. Forudsat noget er ma som andelstanke bedre i tilgif at gemme sig det, og har idet oftest temmelig sto tendens oven i kobet at tage deres hemmelighed med sig i graven.

Der er absolut intet i vejen med at anbefale plu indromme sig i tilgif monogame relation, snav ikke ogs. Vi er heldigvis alle forskellige plu har forskellige alejer og gr?nser. Derfor at pege fingre bor blandingsfolk idet lever i br?kke ‘op forhold, i kraft af beskyldninger hvis hallucination, dyrisk liderlighed og egoisme, antage eg i den grad er fejlagtig. Jeg kender plu har velkendt flere forskellige og ogsa har levet i monogame savel da abne storrelsesforhold, plu kendsgernin er at bl?ndv?rk, egoisme plu dyrisk liderlighed ingenlunde er forbeholdt polyamorose mennesker. Faktisk ser jeg det i ?angt hojere frekvens i monogame parforhold, her er det gid sakrosankt plu skjult hale logne og illusio. Hvordan er den egenhed sle at pr?ferer?