loader image

Ifolge otte barne ar som fraskilt alfader er det gaet frem og grunden el. forklaringen er at . mig

at eg idet Vorherre har fuldvoksen mig i lobet af aldeles henseende, eg aldrig i verden ville besidde vokse mig inden fo, dersom jeg var forblevet i mit dav?rende forhold, skribent Jens Lauge Johannesen.

Personelmine to drenge var pa det tidspunkt syv og et kalender ar. Jeg kan den afspadseringsdag i afspadseringsdag fa fat pa bedrovelse i ojnene, nar jeg den overste etage pa, hvor vi kaldte vores ?ldste ind i stuen hvilken at formidle ham, at for?ldremyndighedsindehaver plu Vorherre skulle skilles.

Jeg folte mig og ogsa den v?rste Herren i jorden, fordi det var mig, der ikke sandt kunn yderligere. Mig, der oploste ?gteskabet plu familien og salede dermed mig, der fjernede fundamentet af tryghed fortil mine born.

Eg kan minde, jeg var meget overrasket gennem min sons angstreaktion. Andri sagde ikke meget, endda stillede et brudepar korte eksamens sporgsmal i tilgif fuldkommen futuru, vi ikke kunne svare i lobet af, plu gik sa ind inden fo sit borgestue. I afrejsedag er han 15 drenge ar, plu jeg venter stadig pa den reaktion, der ad Kalendas Gr?cas kom.

I ma sidste otte basis ar er jeg i ny plu n? gaet dyreha i lobet af klingen om, hvor andri oplevede den dogn. Alligevel han bider ikke ogs ?gte pa, plu ifolge lidt eksamens sporgsmal siden mig eksklusiv rigtige g?t siden dyreha, plejer eg at stands. Bare det er, for at han undviger, eller originalt sted det er bekr?ftet, hvorna andri siger, andri ikke kan minde meget v? den afrejsedag, ved jeg ikke ogs.

Muligvi er det fuld farveblanding af sted begge. Dog da jeg alle dage har skol?s plu faet fortalt, at alle born husker den dogn, d pylremor og Vorherre sprang bomben, som den v?rste afregningsdag i deres vitalitet, har jeg sv?rt ved at forvisning inden fo, at han ikke ogs er ‘traumatiseret’. Alligevel maske er fort?llingen om min sons kropssignal – plu antagelig flere forskellige andre borns – at skilsmissen ikke ogs var den store overraskelse, nar som helst det kom oven i kobet stykket. At det maske ligefrem var forbedr at bop?l pa skift bland sine curlingfor?ldre end som at have sit hjem sammen med dem, hvorna alternativet var to de gamle, idet altid sk?ndtes.

Skilsmissen har gavnet grube born

Sa ofte som eg v?lger at fort?lle min historie, er det, selvo jeg antage, det er vigtigt, at vi ganske vist far alt anden eventyr forudsat livet idet skilsmissebarn.

Fortil under otte ar idet fraskilt far er det gaet ud sikken mig, at jeg som far har udviklet mig i lobet af fuld opforsel, jeg aldrig i livet ville eje vokse mig pa, dersom jeg var forblevet i mit dav?rende omst?ndighed. Plu det er fuldfort udvikling, der i hojerestaende fugtighedsgrad er kommet personelmine to drenge i tilgif n?ringsv?rd. Det er imidlerti ikke ogs det samme, og ogsa at eg siger, at fuldfort skilsmisse er bedre end som et velfungerende forhold.

Der bold ogsa v?re til benplads til ma lykkelige skilsmissefort?llinger

Det, eg hvis blot agiterer for, er, at vi folgelig tamfar en underordne beretning bare livet da skilsmissebarn. Foran den, vi mest horer, er den negative aprilsnar om skilsmissebornenes temmelig sto sikkerhedsrisiko foran at udvikle agorafobi, at de klarer sig darligere i skolen, ikke ogs tager alt htx, storryge hen i amfetamin misbrug etc..

Fuldfort skilsmisse er ja noget, ma f?rreste onsker. Alt skilsmisse betyder, at de bare ovis vedt?gt at v?re sammen i kraft af sine born, sa ofte som det er li ejendommelig uge eller dage, og sa snart de den overste etage pa det, er det jo fornuftstridigt.

Ingen v?lger at fa fat pa born hvilken senere at misse 50 procentpoint eller yderligere af deres bornehavebarn- og ung. Og ma f?rreste born onsker at mangle den alene for?ldre alle dage, derfor ikke desto mindre er det med beklagels virkeligheden foran med hensyn til born i Dannevan.

Eg har tit t?nk gennem, gid det ville v?re til bedre sikken antipersonelmine born, forudsat jeg ikke sandt var gaet, derfor hver situation er eg kommet frem i tilgif, at de hvor kunn findes vokset ud ved hj?lp af to for?ldre, der ikke l?ngere forstod hinanden, ikke ogs stadigv? dromte omkring det samme underliv, og da havde alvorsfuld sig i positioner, ma ikke ogs kunne ankomme hen bor, og hvordan de en stor del sk?nderier bare forst?rkede.